Gratis Vitamine Test – Welke Vitamines kom ik tekort?

Welke supplementen moet ik kiezen? Welke vitamines heb ik nodig?

Voor iedereen geldt dat vitaminen en supplementen worden gebruikt om tekorten in je lichaam op te vullen. Maar welke supplementen passen nu bij jou en je huidige situatie? Dit is niet voor iedereen altijd zo meteen duidelijk. Wanneer je de verkeerde vitamines inneemt dan hebben deze geen effect. Bij de juiste inname van supplementen zul je echter bijna direct een vitaler, gezonder en energieker levensstijl kunnen volgen.

Om je te helpen met je keuze voor het juiste supplement hebben we daarom deze test samengesteld. De test bevat 20 meerkeuzevragen. Na het doen van de test word je dan direct duidelijk welke vitaminen jij tekort komt en moet aanvullen. Veel succes!

 

NB. Aan het einde van de quiz wordt je email adres en je naam gevraagd. Deze gegevens gebruiken we om eventuele communicatie persoonlijker te maken. Tevens krijg je bij invullen van je emailadres de mogelijkheid tot toegang voor ons gratis ebook met smoothie recepten. Indien je je email bevestigd zul gratis van ons aanbiedingen, kortingen en tips kunnen ontvangen over onderwerpen die samenhangen met Vitamia.

*Deze Vitaminen Test is met veel aandacht samengesteld. Bij vragen of opmerkingen over de test kun je ons een berichtje via het contactformulier sturen.